Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

toggle menu

FSC certificaatcode: WB-COC-001253

FSC licentiecode: FSC-C116516

BEDDELEEM nv

Venecoweg 14A
9810 Nazareth

Interieurbouwer

09/3877696

09/2202625

Categorieën

  • Kantoorinrichting
  • Binnendeuren
  • Binnenramen

Beddeleem is een afwerkingsbouwbedrijf dat in 2010 zijn zestig jaar bestaan vierde en gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van verplaatsbare scheidingswanden, verlaagde plafonds, deursystemen, systeemmeubilair en in de totale afbouw van kantoorgebouwen. Beddeleem is gegroeid uit het stukadoorsbedrijf dat door Jos Beddeleem in 1950 in Gent werd opgestart.

Eind jaren 80 ontwikkelde Beddeleem zijn eerste verplaatsbare scheidingswanden onder de merknaam JB®. Beddeleem poogt binnen haar productengamma kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren met een ruime keuze qua afwerkingsgraad en kleuren, geproduceerd, geleverd en geplaatst binnen de kortst mogelijke termijn.

Tijdens het bouwverlof 2002 heeft Beddeleem zich geïnstalleerd op de industriezone ‘De Prijkels’ te Nazareth waar het beschikt over een bedrijfsoppervlakte van 45.000 m². Beddeleem voert diverse opdrachten uit in binnen- en buitenland, zowel voor nationale en Europese overheidsinstellingen, als voor privé-ondernemingen.

Naast de vestiging in Nazareth heeft Beddeleem ook een kantoor en showroom in Groot-Bijgaarden (Brussel).

Een solid team van 160 medewerkers staat garant voor een jaarlijkse omzet van ongeveer 62 miljoen €.