toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Venecoweg 14A
9810 Nazareth

Over Beddeleem

Beddeleem is CO2-neutrale Belgische producent en leverancier van verplaatsbare JB-systeemwanden, JB QBE box-in-box, binnendeuren, kantoormeubilair en klimaatplafonds met productie en hoofdkantoor gevestigd in Nazareth. Het bedrijf is FSC Chain of Custody-gecertificeerd en hun producten zijn Cradle-to-Cradle-certified ®. De JB-systeemwanden en zijn componenten zijn ontworpen om als geheel of afzonderlijk eindeloos te hergebruiken en zijn dus échte circulaire producten. Dit bewijst Beddeleem al decennia lang via de service van hun dienst na verkoop.

Beddeleem is ook klasse 8 aannemer met specialisatie in totaalafwerking en inrichting met los of vast meubilair van werkomgevingen. Door deze combinatie en door verticale integratie van ontwikkeling tot productie en uitvoering bekleedt Beddeleem een unieke positie in de bouwsector. Het uitgebreide expertenteam staat steeds klaar om samen met de klant mee te denken en werkt continu aan innovatie en ontwikkeling, onder meer op vlak van duurzaamheid. Ook de opvolging van technieken kan worden meegenomen zodat er een totale ontzorging van de werken is. Met meer dan 70 jaar ervaring toont Beddeleem ook aan dat het een stabiel én flexibel bedrijf is met toekomstgerichte visie.

Categorieën

  • Kantoorinrichting
  • Binnendeuren
  • Binnenramen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier