toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Laurys Gewatstraat 73 A
2560 Nijlen

Sitemember Mayer-Kuvert-network GmbH

Bedrijfsprofiel

De Vroede Enveloppen heeft zich van meet af aan geprofileerd als de partner in het bedrukken en produceren van enveloppen.

Of het nu gaat om omslagen in kleine of grote oplages, digitaal drukwerk of offset drukwerk, onze milieuvriendelijke drukkerij verzorgt het volledige besteltraject van prepress en drukken tot levering en stockage. En dit tegen de scherpste prijzen en leveringstermijnen.

Sinds 2012 behoort De Vroede Enveloppen tot de groep Mayer Kuvert Network uit Duitsland. Deze groep heeft meer dan 40 bedrijven verspreid over heel Europa in 23 landen. Ze realiseren hierdoor een omzet van 450 miljoen euro met 2800 medewerkers. Dit maakt dan ook dat Mayer Kuvert Network de marktleider is in Europa voor het produceren van enveloppen.

Kortom welke envelop je ook nodig hebt u kan ze bij ons vinden!

UW PARTNER IN HET PRODUCEREN EN BEDRUKKEN VAN ENVELOPPEN

Het machinepark van De Vroede Enveloppen behoort tot één van de meest uitgebreide van de Europese enveloppendrukkerijen. Met in totaal 15 drukpersen, gaande van 2-kleuren drukpersen tot quadri drukpersen, beschikt onze drukkerij over een ruime capaciteit om zelfs de grootste oplages binnen enkele dagen uit te voeren.

Al onze digitale- en offsetpersen staan afgesteld volgens de laatste iso-normen. Wat een garantie is voor uitstekende kwaliteit van het drukwerk.

Categorieën

  • Omslagen - enveloppen
  • Onbedrukte / blanco enveloppen
  • Bedrukte / gepersonaliseerde enveloppen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier