Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

toggle menu

FSC certificaatcode: SCS-COC-005219-EO

FSC licentiecode: FSC-C008551

DIMEC nv

Prins Boudewijnlaan 7E
2550 Kontich

Plaatmaterialen producent/verwerker

03/8444694

03/8444786

Categorieën

  • Plaatmateriaal & Fineer
  • Gefineerde platen
  • Fineer

DIMEC NV werd in 1988 opgericht om het meest authentieke en complete gamma aan fineer te bieden aan bedrijven uit de decoratie-, de keuken- en de interieurinrichting in de Benelux. Als familiale en onafhankelijke onderneming zijn we gespecialiseerd in de fabricatie van fineerpanelen van hoge decoratieve waarde. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in deze sector, en nog steeds zijn we synoniem voor hoog decoratieve en kwalitatieve fineersoorten.

Die bijna dertig jaar aan expertise zetten we met veel plezier in voor jouw klanten. We helpen je op zeer persoonlijke wijze bij de keuze van de fineersoort die het beste past bij jouw wensen. Daarnaast staat er altijd een fineerexpert paraat voor al je vragen. DIMEC is een onderneming die met met jou meedenkt en keer op keer de meest ideale oplossingen nastreeft.

DIMEC beseft als geen ander dat kwaliteit primeert op de zeer gespecialiseerde markt van het fineer. We doen er dan ook alles aan om onze houtselectie continu op het hoogste niveau te houden. Elke fineersoort wordt rigoureus geselecteerd en nauwkeurig gecontroleerd. Onze klanten krijgen zo louter het beste materiaal voor hun realisaties en projecten.

Om onze kwaliteit en service nog meer te garanderen, deelden we recent ons assortiment op in drie aparte collecties: Selection, Fantasy en Essentials. Elke categorie heeft zijn eigen karakter en focus, waardoor jouw zoektocht naar het perfecte fineer nog makkelijker en duidelijker wordt. En ongeacht welke fineeroplossing je uiteindelijk ook kiest, op de DIMEC kwaliteitsgarantie kun je altijd rekenen.

Bovendien ziet DIMEC zichzelf niet louter als een leverancier van fineer, maar ook als een partner die je begeleidt in je project van keuze tot levering. Benieuwd hoe DIMEC jouw komend project naar een hoger niveau kan tillen? Onze fineerexperts helpen je graag verder!