toggle menu

Ce site web fait usage de cookies. En savoir plus ?

X

Chercher par produit ou entreprise

Ou recherchez via le code FSC

Recherchez une entreprise à partir d’un code de licence, d’un produit labellisé ou d’un code de certificat

Klik hier

Luchthavenlei 7a
2100 Deurne

Over PX

PX is dé referentie in creatief-technisch advies rond communicatie-output. Wij realiseren hiervoor duurzame oplossingen in een veranderende digitale wereld.

Digital Printing

Dringend op zoek naar gepersonaliseerd drukwerk? Of snel een beperkte oplage nodig? PX adviseert u graag over papierkeuze, afwerking en oplage. Als u zelf goed weet wat u wilt, gebruik dan het online bestelformulier. We sturen u een offerte binnen de 24 u.

PX Digital Printing (PX DP) produceert dagelijks grote hoeveelheden uiterst verzorgd drukwerk in de meest uiteenlopende vormen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met veel kennis en een passionele interesse in techniek.

Bijvoorbeeld naamkaartjes, jaarverslagen, brochures of catalogi. Maar ook uw point of sale (POS) opdrachten en grootformaatpublicaties verwerken wij probleemloos, in kleine of grote oplages.

Onze b2b-klanten waarderen vooral de open communicatie en de technische expertise van PX DP. Wij begrijpen ook echt dat timing van cruciaal belang is als het over marketingcommunicatie gaat. Daarom letten we er extra op dat we alle projecten op tijd kunnen opleveren. En dankzij onze hypermoderne digitale printtechnieken maken wij van uw drukwerk keer op keer een ijzersterke, gepersonaliseerde boodschap.

PX DP is gekend voor haar snelle offertes, eerlijke prijzen en kwalitatieve digitale prints. Klanten komen ook naar ons voor het brede aanbod aan bindmogelijkheden en de zorgvuldige afwerking tot de verpakking toe. Kortom, PX DP staat voor opvallend professioneel drukwerk!

Catégories

  • Imprimés
  • Imprimés commerciaux / d'affaires
  • Imprimé familial
  • Magazines
  • Grand format

Vous souhaitez plus d'informations sur le label FSC, l'organisation et son fonctionnement?

Voir ici