toggle menu

Ce site web fait usage de cookies. En savoir plus ?

X

Chercher par produit ou entreprise

Ou recherchez via le code FSC

Recherchez une entreprise à partir d’un code de licence, d’un produit labellisé ou d’un code de certificat

Klik hier

Torhoutsesteenweg 695
8400 Oostende

Over ons

Het familiebedrijf Verniers werd in 1923 opgericht door Victor Dendooven. Victor werd opgevolgd door zijn schoonzoon Michel Verniers die op zijn beurt opgevolgd werd door Jan Verniers. Met Jeroen en Olivier staat inmiddels al de vierde generatie klaar.

In de beginjaren lag de focus op de productie en de plaatsing van ramen en deuren. Onder impuls van zaakvoerder Jan Verniers ligt het accent vandaag op totale interieurbouw.

De combinatie van de liefde voor het hout in combinatie met een bijzonder gesofisticeerd en computergestuurd machinepark maakt van de Schrijnwerkerij Verniers een begrip. Dit zowel bij particulieren en bedrijven als overheden en bouwpromotoren.

Atelier

Het machinepark is uiterst belangrijk in een moderne atelier, daarom investeert Schrijnwerkerij Verniers continu in de meest inovative en performante machines.

Een volautomatische afkortzaag met optimalisatie en foutherkenning staat in voor het afkorten van de ruwe balken tot de gewenste stukken.

Sinds begin 2010 beschikt Schrijnwerkerij Verniers over een nieuwe ramenmachine die integraal computergestuurd werkt. Dankzij deze investering, die speciaal voor ons in Italië werd ontwikkeld, slagen wij er in om nog meer dan vroeger op een flexibele wijze hoogkwalitatief maatwerk af te leveren. De foutenmarge van deze machine is nul. De precisie waarmee het toestel werkt is absoluut. De realisatie van deze machine, die uniek is in België, nam twee jaar in beslag.

De basismaterialen waarmee Verniers in het atelier werkt voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Tijdens het volledige productieproces vinden er continu kwaliteitscontroles plaats.

Kernwaarden van ons bedrijf

Duurzaamheid: Schrijnwerkerij Verniers werkt uitsluitend met duurzame materialen. Zo gebruiken wij hout met een FSC-label.

Maatwerk: Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark zorgen wij steeds voor maatwerk. We leveren snel en uitsluitend volledig afgewerkt producten.

Resultaatgericht: Wij gaan voor de volledige tevredenheid van de klanten: zowel particulieren, bedrijven, diverse overheden als bouwpromotoren. Met een minder resultaat nemen we geen genoegen.

Kwaliteit: Om U de beste kwaliteit voor maatwerk te kunnen aanbieden, investeren wij continu in ons machinepark. Zo kunnen wij U vandaag en ook morgen de beste kwaliteit bieden. Dankzij onze doorgedreven kwaliteitszorg kunnen wij ook een CE – label voorleggen voor al ons buitenschrijnwerk.

 

Catégories

  • Portes extérieures
  • Fenêtres extérieures
  • Bardage

Vous souhaitez plus d'informations sur le label FSC, l'organisation et son fonctionnement?

Voir ici