toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Ooigemstraat 22
8710 Wielsbeke

056/665771

Over ons

ONZE MISSIE ?

Wij willen de beste en meest betrouwbare partner zijn in de productie op maat van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en creatieve presentatiemiddelen in uw huisstijl. Wij laten uw producten schitteren bij uw klanten en uw prospects en helpen u zo uw omzet verhogen.

ONZE VISIE ?

Dit doen we door excellente productkwaliteit en stipte levertijden na te streven op elk moment. Wij mikken naar perfectie in de voorbereiding, de opvolging, de uitvoering, de verpakking én de levering van uw product. Wij streven naar een lange-termijnrelatie met onze klanten en onze leveranciers, en willen hierin een solide en betrouwbaar huis van vertrouwen zijn.

VOOR WIE ?

Wij werken in onderaanneming voor drukkerijen en reclamebureaus en rechtstreeks voor de mooie referenties uit uiteenlopende sectoren zoals de pharma-industrie, de bouw-en textielnijverheid, de modesector, de financiele sector, opleidingsinstituten, universiteiten en hogescholen, uitgeverijen,…

Gepersonaliseerde presentatiemiddelen

Wenst u vaak informatie of documentatie af te geven aan klanten, die in mappen of ringmappen steekt? Of wenst u uw merk goed uit de verf te laten komen in winkelpunten met verzorgd presentatiemateriaal?

Hier vindt u alles wat u zoekt. Hellyn Kartonnage is al 50 jaar lang fabrikant van presentatiemateriaal zoals gepersonaliseerde mappen, ringmappen en displays uit karton.

Onze focus ligt op gepersonaliseerde ringmappen bedrukken waar kwalitatief maatwerk voorop staat (ook in kleine oplages). Bovendien hechten we veel belang aan de afgesproken termijn.

De collectie ringmappen van Hellyn bevatten honderden modellen met de meest uiteenlopende afwerkingsvormen en formaten. Een flip-over ringmap toont slechts één van de vele mogelijkheden in ons aanbod.

Laat u inspireren door de vele foto’s van onze ringmappen, of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u of in onze toonzaal in Wielsbeke.

Categorieën

  • Mappen en ringmappen
  • Display's
  • Kartonnen verpakkingen
  • Niet-bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Bedrukte kartonnen verpakkingen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier