toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Devant Staneux 17
4910 Theux

Wie zijn wij?

Label Bois werd in 1996 door Vincent Abinet in het leven geroepen. Vincent was schrijnwerker, beeldhouwer en meubelmaker van beroep. Hij gebruikte deze perfecte kennis van de dagelijkse noden van een schrijnwerker om zijn bedrijf een boost te geven.

Van groothandel in ONBEWERKT HOUT gespecialiseerd in BOLEN en BEKANTRECHT EIK, WITTE OF GESTOOMDE BEUK KD over de productie van gespecialiseerde planken en halfafgewerkte producten voor trappen, deuren, ramen, meubilair enz. bracht het bedrijf 2 jaar geleden PANOBEL op de markt (ZONDER of MET vingerlas) met een grote variatie van kwaliteit, dikte, grootte en lengte (-> 6m) in EIK, WITTE OF GESTOOMDE BEUK.

We bieden een uitgebreid gamma BOLEN EN BEKANTRECHT HOUT voor in eik, witte of gestoomde beuk voor van alle kwaliteiten, diktes, lengtes en diameters.

De productie van PANOBEL alsook de realisatie van onze halfafgewerkte producten gebeurt in onze ateliers. Dit laat ons toe de kwaliteit te garanderen gezien de kwaliteitscontrole vanaf het begin van het productieproces door dhr. Abinet zelf wordt uitgevoerd.

Categorieën

  • Grenen
  • Eik - Eiken
  • Europees eiken
  • Timmer- en meubelpanelen
  • Fineer
  • Beuken

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier