toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Rollekens 6A
2322 Minderhout

03/3143046

PARKET VAN TOPKWALITEIT

NOBEL Flooring is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van massieve en samengestelde houten vloeren. Zes generaties ervaring in de schrijnwerkerij en een gemotiveerd team vormen de basis voor een stabiele onderneming die kwalitatief hoogwaardige projecten oplevert voor zowel woonhuizen als professionele gebouwen (zoals horeca- en kantoorpanden).

Bij NOBEL Flooring kiezen we zelf het hout uit dat we willen verwerken tot vloeren. Het hele proces, van de selectie van de bomen tot het plaatsen van de afgewerkte plankenvloer, gebeurt in eigen beheer. Een uitgebreid team van ervaren vakmensen in combinatie met het gebruik van onze moderne technologie resulteert in een ongeëvenaarde kwaliteit.

Goed advies is van fundamenteel belang bij de keuze van een houten vloer. En dat geven we u graag in onze ruime toonzaal, waar we u met plezier onderdompelen in onze vakkennis en hartstocht voor hout.

NOBEL Flooring levert producten op maat van de klant. Bij ons stelt u zelf uw eigen plankenvloer samen. Breedte, lengte, dikte en kwaliteit van de planken: de keuze is nagenoeg onbeperkt. Bovendien kunt u uw vloer nog een extra vleugje karakter geven met ons uitgebreide gamma afwerkingen. De juiste kleuring zorgt voor een perfecte finishing touch.

Een vloer van NOBEL Flooring is helemaal afgewerkt voordat hij geplaatst wordt en behoeft dus geen nabehandeling. De afwerking bevat een vuil- en waterafstotende eindlaag, zodat uw vloer heel weinig onderhoud vergt. Onze samengestelde vloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming en indien u dit wenst, kunt u onze producten ook zelf plaatsen.

In een tijd waarin we voorzichtig moeten omgaan met wat de natuur ons biedt, hebben wij besloten om voornamelijk met PEFC- en FSC®-gelabeld hout te werken. Kleuring en bescherming van onze vloeren gebeurt uitsluitend met solventvrije producten en al onze lijmen, egaliseermiddelen en voorstrijkmiddelen zijn vrij van vluchtige organische stoffen (VOS).

Categorieën

  • Vloeren
  • Parket
  • Plankenvloer

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier