Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

toggle menu

FSC certificaatcode: SCS-COC-005219-Y

FSC licentiecode: FSC-C008551

VERNIERS nv

Torhoutsesteenweg 695
8400 OOSTENDE

Schrijnwerkerij

059/805149

059/705725

Categorieën

  • Buitendeuren
  • Buitenramen
  • Gevelbekleding

De Schrijnwerkerij Verniers levert al bijna negentig jaar kwaliteit en vakwerk. Het familiebedrijf werd in 1923 opgericht door Victor Dendooven, later opgevolgd door zijn schoonzoon Michel Verniers. In de beginjaren lag de focus op de productie en de plaatsing van ramen en deuren. Dat bleef ook zo toen de firma in 1967 werd omgevormd tot een NV.

In 1993 verhuisde de Schrijnwerkerij Verniers van de Honoré Borgersstraat naar een ruimere vestiging aan de Torhoutsesteenweg in Oostende. Onder impuls van zaakvoerder Jan Verniers ligt het accent vandaag op totale interieurbouw. De kernwaarden zijn nog steeds duurzaamheid, kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid. De combinatie van de liefde voor het hout in combinatie met een bijzonder gesofisticeerd en computergestuurd machinepark maakt van de Schrijnwerkerij Verniers een begrip. Dit zowel bij particulieren en bedrijven als overheden en bouwpromotoren.

Met Jeroen Verniers staat inmiddels ook de vierde generatie klaar om op de jarenlange ervaring en vakkennis verder te bouwen.