toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Hulp & feedback

Hoewel onze website diverse vrije en gerichte zoekmogelijkheden biedt, kan het zeker zijn dat u niet vindt wat u zoekt. Neem dan zeker contact op via dit’contactformulier‘. We helpen u graag verder in uw zoektocht.

FSC België besteedt zorg aan het up-to-date houden van deze online database.
Nieuwe certificaat- en licentiehouders worden toegevoegd zodra ze bij ons gekend zijn, en dit met hun basiscontactgegevens*. Eventuele wijzigingen worden eveneens uitgevoerd wanneer we hiervan kennis nemen**. Bij een eerste opname worden bedrijven hierover persoonlijk gecontacteerd. Nadien sturen we met enige regelmaat een verzoek om eventuele aanpassingen door te geven.

Uiteraard kan u als licentiehouder steeds zelf contact nemen indien een wijzigingen van (contact)gegevens en/of aanbod nodig zijn. Ook rond de mogelijkheden voor extra (vrije) tekst, foto’s of uw bedrijfslogo kan u steeds contact opnemen via info@fsc.be of 016/394718

(*) Merk op dat in kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDRP) geen persoonsgegevens als contact worden opgenomen, tenzij deze als dusdanig door de certificaathouder in kwestie aangeleverd/doorgegeven worden.

(**) Bij schorsing of intrekking van een certificaat wordt het profiel van de certificaathouder ook offline gezet, al dan niet tijdelijk, en dit zodra we op de hoogte gebracht worden van een schorsing of intrekking.

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier