toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Industriezone Ravenshout 7010
Industrieweg 147
3583 Paal-Beringen

Reinout Bertels

Wie zijn we?

Coldset Printing Partners is in 2010 opgericht als een joint venture van de Belgische coldsetdrukkerijen van de mediagroepen Corelio en Concentra en vormt de grootste krantendrukkerij van het land.

Deze samenwerking omvat twee drukkerijen: Printing Partners Brussels en Printing Partners Paal-Beringen.

In deze drukkerijen worden, naast de eigen kranten van onze groepen, ook kranten voor externe klanten gedrukt.

Waarom Coldset Printing Partners?

Deze samenwerking biedt tal van voordelen. Zo kunnen onze kranten, door onze geografische spreiding, dichter bij de distributiepunten worden gedrukt, en gaan we er ook op het gebied van capaciteit flink op vooruit. Dit maakt ons extra interessant voor externe klanten, voor wie Coldset Printing Partners ook kwaliteitsdrukwerk op maat kan leveren, in meer formaten en kleuren dan ooit tevoren.

Daarnaast biedt deze joint venture tal van opportuniteiten op het gebied van toekomstige investeringen, de aankoop van papier en inkten en een betere efficiëntie van onze medewerkers. Zo kunnen wij ons extern drukwerk blijven aanbieden aan een concurrentiële prijs.

Wat doet Coldset Printing Partners?

In onze drukkerijen in Groot-Bijgaarden en Paal-Beringen worden voortaan alle eigen kranten van onze mediagroepen gedrukt. Voor Corelio Printing zijn dat De Standaard, Het Nieuwsblad, De Gentenaar en L’Avenir. Voor Concentra rollen onder meer Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en Metro van onze persen.

Coldset Printing Partners kijkt echter verder dan de eigen uitgaven. Door de krachten te bundelen, zijn we ontegensprekelijk de Belgische marktleider in coldsetdrukwerk geworden. Dankzij onze ervaring in coldset kunnen we ook externe klanten een compleet drukwerk op maat aanbieden. Zo drukken we nu al onder meer The Wall Street Journal, Daily Express, Daily Star, Zaman, Visie, De Bond en De Zondag, …

Categorieën

  • Drukwerk
  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Kranten
  • Magazines - tijdschriften

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier