toggle menu

Ce site web fait usage de cookies. En savoir plus ?

X

Chercher par produit ou entreprise

Ou recherchez via le code FSC

Recherchez une entreprise à partir d’un code de licence, d’un produit labellisé ou d’un code de certificat

Klik hier

Boomsesteenweg 59
2630 Aartselaar

Écochèques acceptées

Over FloorHouse

Een vloer die moet perfect passen bij het leven dat zich erop afspeelt. Daarom kiest u bij FloorHouse uit 2500 vloeren van 20 topmerken – van parket, over laminaat, tot kurk en vinyl. Voor elke smaak en elk budget.

Plaatst u die graag zelf? Dat kan. Wij geven u deskundig advies. Of vertrouw op ons erkend plaatsingsteam. Een team topprofessionals dat gepassioneerd is door het vloervak, en uw vloer piekfijn plaatst, afwerkt of renoveert. Want uitstekende vakkennis maakt het verschil.

Bij FloorHouse krijgt u topkwaliteit. Dat bewijzen deze kwaliteitslabels: Wij zijn lid van de Confederatie Bouw, en kregen het Belgische erkenningslabel van de Parketplaatsers.

FSC producten bij Floorhouse

ECOLOGISCHE VLOEREN MET HET FSC-LABEL

FloorHouse draagt het milieu een warm hart toe. Vele van onze vloeren hebben een FSC-label voor duurzaam bosbeheer. Dat betekent dat deze producten gemaakt zijn van hout uit verantwoord beheerde bossen. Naast houten vloeren, bieden we ook bamboeparket met FSC-keurmerk aan.

Deze FSC producten kan u herkennen aan het FSC label op het product en/of op de verpakking. Meer informatie over een correct FSC label kan u hier vinden. FloorHouse heeft een FSC logolicentieovereenkomst met FSC Belgie, maar is zelf niet FSC CoC gecertificeerd. Deze firma kan bijgevolg geen melding maken van de FSC trademarks op de verkoopsfactuur. Het FSC label op het product vormt de garantie.

BETALEN MET ECOCHEQUES

Bij FloorHouse kunt u voor onze vloeren met een FSC-label betalen met ecocheques. Voor meer informatie over welke vloeren het FSC label dragen, en waar u dus voor kunt betalen met ecocheques, kunt u bij ons langskomen of contact met ons opnemen.

 

Winkelpunten en Online assortiment

Waarin FloorHouse verschilt van de concurrenten? Wij specialiseren ons resoluut in vloeren. Bij ons vindt u dus geen verf, gordijnen of behang.

Vloeren zijn onze kernactiviteit, en dat merkt u. Want met meer dan 2500 vloeren in elk van de vijf toonzalen of online, krijgt u bij ons de grootste keuze.

Ontdek hier de FloorHouse winkel in uw buurt.

Dus overweegt u de aankoop van een nieuwe vloer? Laat u dan adviseren door FloorHouse, de grootste vloerenspecialist van België.

Catégories

  • Planchers
  • Sols stratifiés
  • Sol intérieur
  • Parquet

Vous souhaitez plus d'informations sur le label FSC, l'organisation et son fonctionnement?

Voir ici