toggle menu

Ce site web fait usage de cookies. En savoir plus ?

X

Chercher par produit ou entreprise

Ou recherchez via le code FSC

Recherchez une entreprise à partir d’un code de licence, d’un produit labellisé ou d’un code de certificat

Klik hier

Winkelom 79
2440 Geel

VOORSTELLING

Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf dat zowel in de openbare als in de private sector al jarenlang garant staat voor het afleveren van kwaliteitsvol werk. In onze beginjaren legden we ons vooral toe op beschoeiingen en onderhoudswerken aan grachten en waterlopen. Door de jarenlange opgebouwde kennis is onze onderneming vandaag uitgegroeid tot een innovatief waterbouwkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in alle infra- en onderhoudswerken in en rond vijvers, waterlopen en beken. Als gemotiveerd team streven we ernaar om met elke klant een duurzame relatie op te bouwen op basis van interne kennis, verantwoorde prijzen en een mooi afgeleverd product.

ONZE DIENSTEN

Over de jaren heen zijn onze diensten uitgebreid tot een multidisciplinair pakket waardoor we voor elk project een totaaloplossing kunnen aanbieden, met daarbinnen uiteraard allerlei specialisaties zoals het plaatsen van oeverbeschoeiingen, het bouwen van in- en uitstroomconstructies, het uitvoeren van slibruimingen en het realiseren van fiets- en wandelbruggen.

Altijd met speciale aandacht voor de ecologische principes. De beste voorbeelden hiervan zijn het gebruik van NTMB-materialen en FSC-gecertificeerd hout.

Catégories

  • Mobilier urbain
  • Travaux hydraulique et infrastructure
  • Batardeaux
  • Poteaux (travaux hydrauliques)
  • Caillebotis
  • Travaux hydrauliques
  • Ponts

Vous souhaitez plus d'informations sur le label FSC, l'organisation et son fonctionnement?

Voir ici