toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Westlaan 2
8560 Gullegem

Sitemember Asteria group (Packaging Printco)

Bedrijfsvoorstelling

Accent NV is een onderneming die zich dankzij het gedurfd investeren in mensen en technologie heeft ontwikkeld tot één van de betere fabrikanten van zelfklevende etiketten in België. Accent NV is vooral gespecialiseerd in het vervaardigen van alle soorten zelfklevende etiketten die voor tal van doeleinden gebruikt kunnen worden. Dit alles gebeurt in het Digitaal of Flexo drukprocédé van 0 tot 10 kleuren.

Bij Accent NV worden zelfklevende etiketten vervaardigd voor tal van doeleinden gaande van 0 tot 10 kleuren. Maar alles begint natuurlijk bij de drukvoorbereiding. In deze afdeling worden bestanden, films en clichés gemaakt die nodig zijn om te kunnen drukken. Met andere woorden kan gesteld worden dat men in drukkerij Accent NV alle processen uitvoert die nodig zijn voor het vervaardigen van een etiket gaande van de opmaak tot het afgewerkt product.

Accent NV heeft een uitgebreid assortiment aan producten. Enerzijds beschikt Accent NV over een diepteassortiment. Dat assortiment bestaat uit zelfklevende etiketten die wij vervaardigen op verschillende drukdragers zoals polyethyleen, polypropyleen, papier, tyvek en dit in de vele verschillende formaten en kleuren. Anderzijds beschikt Accent NV over een breed assortiment waar zowel etiketten produceren voor de vleessector, bloemensector, koekjessector, chemische industrie, farmaceutische industrie, etc.

Etiketten

De vormgeving van uw etiket kan alle kanten uit: vierkant, rechthoekig, rond, ovaal of onregelmatig. Wij hebben meer dan 4.000 stansplaten in huis. De kans is dus groot dat wij de gevraagde stans gratis kunnen aanbieden. Uiteraard kunnen wij alle mogelijke vormen voor u laten maken. In combinatie met de mogelijkheden van kleur, materialen, vernis en afwerking leggen we zo ons accent op uw etiketten! Wij zijn uitgerust om zowel grote als kleine oplage te produceren van eenvoudige tot zeer complexe.

Categorieën

  • Verpakkingslabels/etiketten

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier