toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Bistweg 80
2520 Broechem

Over Albintra

Sinds 1971 neemt Albintra op de Belgische en Luxemburgse markt een belangrijke positie in als invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten voor handelaars in bouwmaterialen, hout, isolatiematerialen, dakmaterialen en bouwkunststoffen.

Dienstverlenend, vakbekwaam en concurrentieel zijn, met respect voor een ernstig commercieel beleid, dat is de filosofie van Albintra.

FAKRO dakvensters

FAKRO werd in 1991 opgericht in Polen en is wereldwijd de tweede grootste dakvensterfabrikant en de belangrijkste producent van platdakvensters. Met meer als 3.300 werknemers, twaalf fabrieken en over de tweehonderd duizend vierkante meter aan productiefaciliteiten, veertien eigen filialen in het buitenland en een uitgebreid distributienetwerk is FAKRO een grote speler in de bouwsector. Het bedrijf is in volle expansie en biedt een ruim gamma aan (plat)dakvensters, aangevuld met uitgebreide reeksen accessoires. FAKRO is tevens een belangrijke fabrikant van zoldertrappen met een waaier aan mogelijkheden en tal van modellen. Om aan de veranderende noden van zijn klanten te voldoen innoveert FAKRO voortdurend.

FAKRO wordt in België en Luxemburg exclusief verdeeld door Albintra nv.
Surf naar www.fakro.be voor meer informatie en om uw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Albintra en het milieu

Bij Albintra zijn we bezorgd om het milieu.  Daarom zijn we FSC gecertificeerd.

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale non-profit organisatie die in 1993 werd opgericht door boseigenaars, hout- en papierbedrijven, sociale bewegingen en milieuorganisaties.
FSC streeft naar een verantwoord bosbeheer wereldwijd, volgens strikte sociale, ecologische en economische criteria.

FSC heeft een vertegenwoordiging in meer dan 50 landen.
FSC België is de Belgische vertegenwoordiging van het internationale FSC netwerk.

Categorieën

  • Dakvensters

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier