toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Venetiëlaan 28
8530 Harelbeke

Who we are

Het Allbox Network. Uw verpakkingspartner, problem solver en solution provider in één.

Het Allbox Network bundelt de krachten, competenties en best practices van gespecialiseerde verpakkingsbedrijven. We blijven die expertise versterken aan de hand van nieuwe partnerships.

Met vestigingen in Harelbeke, Antwerpen en Luik is het Allbox Network altijd in uw buurt, waar u ook gevestigd bent in België, Noord-Frankrijk of Zuid-Nederland.

What we do

Wij bepalen uw verpakkings-DNA

Het Allbox Network onderzoekt uw specifieke productbehoeften op het gebied van bescherming, functionaliteit en logistiek om uw verpakkings-DNA te bepalen. Op basis daarvan stellen wij een kwaliteitsplan op, dat rekening houdt met uw persoonlijke behoeften. Zo zijn de kwaliteitsvereisten van een boekhandel bijvoorbeeld verschillend van die van een groothandelaar in tafelsierkunst.

Onze 360° benadering omvat tevens het inleven in uw bedrijfscultuur. Voor welke uitdagingen staat u? Welke markt bedient u? Hoe profileert u zich? Wie zijn uw eindgebruikers?

Het Allbox Network verbindt een industriële productiecapaciteit aan een echte KMO-spirit. Dat betekent onder meer een zeer grote flexibiliteit en korte reactietijden, om het even of het om eenvoudige of complexe opdrachten, kleine of grote series gaat.

How we do it

Worry Free Packing

Het Allbox Network werd opgericht met 1 doel voor ogen: uw gemoedsrust. Terwijl u zich bekommert om uw core business, zoeken en vinden wij de beste verpakkingsoplossing. Want verpakking is ònze core business. Al meer dan vijfendertig jaar.

Flexibiliteit. Service. Betrouwbaarheid. Dat is het Allbox Network in een notendop.

Wij denken met u mee, werken in nauw overleg met u, communiceren op een open en transparante manier, bedenken voor u de optimale verpakkingsoplossing.

Categorieën

  • Golfkarton
  • Kartonnen verpakkingen
  • Niet-bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Bedrukte kartonnen verpakkingen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier