toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Rue des Semailles 31
4400 Flémalle

Arbony, fabrikant van oude plankenvloeren

De onvergelijkbare uitstraling van de ouderwetse patines.

Het meest kenmerkende van oud hout is de uitzonderlijke uitstraling en kleur dat het verkrijgt door de jaren heen.  Net zoals oude metalen gaat het oxideren waardoor het zijn eigen unieke patine aantrekt. Onze kleuren zijn het resultaat rvan een complex proces van veroudering.  Wij gebruiken geen enkele kunstmatige of synthetisch aangebrachte kleur waardoor we voorkomen dat het hout een onnatuurlijke uitstraling krijgt.  De patines vereisen een perfecte kennis en beheersing van het hout en zijn het resultaat van decennia lange werkervaring. De vloeren zijn intensief gerookt, gewassen en uitgespoeld om uiteindelijk een natuurlijke tonaliteit te bekomen. In combinatie met de verouderde structuur van de planken zorgen de kleuren ervoor dat de oude vloeren herleven.

Onze verouderde plankenvloeren zijn uniek. Zelfs de grootste puristen vinden ze de best afgewerkte vloeren van nu.

Met dezelfde zin voor authenticiteit, bekleden wij ook muren, trappen, verwarmingsroosters en meubilair, voor de afwerking van uw interieur (tafels, consoles,…). Wij zijn gevestigd in Flemalle en bieden onze producten en diensten zowel nationaal als internationaal. Bekijk de adressen van onze dealers en showroom.

De kwaliteit van ons werk werd al geroemd in heel wat persartikels. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie over onze manier van werken.

Categorieën

  • Parket
  • Plankenvloer

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier