toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Oudestraat 19
1910 KAMPENHOUT

Andere verkooppunten

IPM Printing sa/nv
Avenue de Rusatira 3
1083 Ganshoren

Hayez Imprimeurs sa/nv
Avenue de Rusatira 3
1083 Ganshoren

ARTOOS | HAYEZ

Sinds Artoos in het voorjaar van 2014 de Brusselse drukkerij Hayez overnam, hebben we onze namen aan elkaar gelinkt en vormen we samen Artoos-Hayez.

Vanuit het one-stop-shopprincipe nemen we u alle zorgen over uw marketing- en bedrijfscommunicatie uit handen. Als dé leverancier van geïntegreerde oplossingen voor on- en offline publicaties bieden we u innovatieve oplossingen aan die de time-to-market van uw communicatie versnellen en uw return on marketing investment verhogen.

Door te werken op maat van uw behoefte en u te bieden wat u nodig heeft, optimaliseert u dag na dag uw total cost of ownership.

 

Focus op duurzaamheid en innovatie

Artoos-Hayez gaat consequent voor een resultaatgerichte, duurzame aanpak. Door ervaring en hightech te combineren, werken we snel én leveren we een hoge kwaliteit.

 

We leven voor ons vak. Daarom houden we voortdurend de vinger aan de pols van de grafische industrie. We weten perfect aan welke ontwikkelingen gewerkt wordt. Tussentijdse innovaties laten we aan ons voorbijgaan als ze geen significant voordeel leveren aan onze klanten.

Omdat we bekendstaan om onze innovatiedrang zijn we vaak bètatestsite voor de groten uit de internationale industrie. Onze medewerkers – zowel binnen als buiten de productie – zijn dus elke dag betrokken bij de technologie van morgen.

 

Duurzaam ondernemen vinden we een evidentie. En we gaan er heel ver in. Dat uit zich heel duidelijk op het vlak van milieu. Door te investeren in energiezuinige oplossingen, door interne bewustmakingscampagnes te voeren, … trachten we onze CO2-uitstoot jaar na jaar terug te dringen. Met succes: tussen 2008 en 2012 daalde onze uitstoot spectaculair van bijna 600 000 kg CO2e naar minder dan 300 000 kg CO2e! Voor de uitstoot die we tot nu toe nog niet kunnen vermijden, nemen we elk jaar onze volledige verantwoordelijkheid: we compenseren hem – tot het laatste grammetje. Dat doen we al sinds 2010. Sinds dan zijn we dus een volledig klimaatneutraal bedrijf.

Offset & digitaal drukwerk

Uw digitaal drukwerk op jonge, performante digitale persen (zowel zwartwit als kleur). Onze meest recente digitale pers werd in gebruik genomen in januari 2015.

Uw offset drukwerk op vier state-of-the-art offsetpersen (5- en 10-kleuren); waaronder een revolutionaire grootformaatpers die in één supersnelle drukdoorgang 16 pagina’s drukt (8 pagina’s rectoverso).

 

Al uw drukwerk wordt netjes en met veel zorg afgewerkt.

Klimaatneutraal bedrijf

Werken met Artoos, betekent werken met een klimaatneutraal bedrijf. We nemen immers de volledige verantwoordelijkheid voor de CO2-uitstoot die we veroorzaken. Maar op de eerste plaats proberen we die uitstoot natuurlijk zo laag mogelijk te houden.

Artoos kiest consequent voor duurzame middelen en oplossingen:

– 100% groene elektriciteit,

– minder en minder vervuilende producten in de drukkerij,

– moderne, energiezuinige machines dankzij ons hoog afschrijvingsritme,

– vooruitstrevende verwarmingsoplossingen,

– duurzaam FSC-papier, …

Ons milieuzorgsysteem stelt bovendien duidelijke doelstellingen om het jaar na jaar nóg beter te doen.

 

Alles wat we verbruiken (gas, benzine voor vervoer, maar bv. ook water) wordt nauwkeurig genoteerd en jaarlijks doorgegeven aan een gespecialiseerd ingenieursbureau. Op basis van internationale standaarden, rekenen zij onze verbruikcijfers om naar één meeteenheid (kg CO2-equivalenten).

Zo krijgen we elk jaar een zicht op de CO2-uitstootdie veroorzaakt wordt door onze activiteiten. Die uitstoot neutraliseren we vervolgens door te investeren in een duurzaam ontwikkelingsproject. Dat doen we inmiddels al sinds 2010. We zijn sindsdien dus een100% klimaatneutraal bedrijf. En weet u, dat is een rariteit in België en een unicum in onze sector!

Categorieën

  • Bedrukte / gepersonaliseerde enveloppen
  • Gepersonaliseerde notablokken
  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Familiaal drukwerk
  • Magazines - tijdschriften
  • Boekdruk en inbinden
  • Agenda's
  • Kalenders
  • Wenskaarten

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier