toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Kapelanielaan 6
9140 Temse

Over AVA

Zoveel meer dan papierwaren

Iedere mijlpaal verdient een feestje: dat is het motto van AVA. Als feest-expert willen we geen enkel hoogtepunt van een mensenleven missen. Een geboorte, een lentefeest, een verjaardag, huwelijk, jubileum of een housewarmingparty: met ons assortiment geven wij elke speciale gelegenheid een vleugje magie.

Feestelijke tafeldecoratie, twinkelende champagneglazen, kleurrijke ballonnen of originele doopsuikerartikelen: AVA brengt de juiste sfeer. We zorgen zelfs voor een (gepersonaliseerde) wenskaart en geven zelfs het kleinste cadeau de looks van een exclusief, luxueus geschenk!

School- en werkinspiratie

Ook wanneer er gewerkt moet worden, brengt AVA inspiratie. Ons uitgebreide gamma school- en kantoormateriaal geeft kleur aan elke werkplek. De creativiteit van onze klanten moedigen we nog extra aan met ons ruim assortiment hobbyproducten. Schilderen, boetseren, tekenen of je eigen juwelen ontwerpen: AVA heeft alles om het te maken.

Pro van Professional

De AVA-tafelbekleding maken we met de grootste liefde en zorg in onze eigen productie in Temse. Die exporteren we ook naar winkelketens in het buitenland, want haar kwaliteit en design worden tot ver buiten de AVA-winkels gewaardeerd. En onze professionele klanten, die het AVA-aanbod in grote aantallen gebruiken? Zij worden door onze AVA Pro-vertegenwoordigers op een warme en persoonlijke aanpak getrakteerd.

Onze organisatie

  • In AVA manufacturing, onze productieafdeling in Temse, worden elke dag met de grootste zorg servetten, tafellopers, tafelrollen placemats ontworpen en geproduceerd.
  • Die producten worden samen met de rest van het AVA-assortiment in ons logistiek magazijn in Sint-Niklaas verzameld. Van daaruit worden ze door AVA Logistics correct en tijdig gedistribueerd naar onze winkels en de AVA Pro-klanten.
  • Het AVA PRO-team reist continu België en Luxemburg rond om rechtstreeks aan onze zakelijke klanten voelbaar te maken waar AVA voor staat.
  • Inkoop, de financiële afdeling, de marketing, Facility,  IT en het HR-beleid worden centraal vanuit het AVA Hoofdkantoor in Temse beheerd. Hier bouwt elke afdeling met haar eigen expertise mee aan een nog beter en mooier AVA, vandaag en morgen.

Categorieën

  • Servetten
  • Tafellakens/ lopers

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier