toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Heikant 5
3930 Hamont-Achel

Belurba, uw partner voor de inrichting van de buitenruimte.

Doordacht ontworpen park- en straatmeubilair van bestendige materialen maakt Belurba een sterke partner voor het inrichten van de openbare ruimte.  Het is onze missie ervoor te zorgen dat mensen zich thuis kunnen voelen in de buitenruimte.  Daarom biedt ons standaard assortiment een grote diversiteit qua vormgeving.  Esthetiek gecombineerd met functionaliteit en veiligheid zijn bij al onze ontwerpen van uiterst belang.

Duurzaamheid, maatwerk & plaatsing

Duurzaamheid

Resistentie tegen o.a. regen en wind dient gegarandeerd te worden.  Ons straatmeubilair wordt dan ook vervaardigd uit bestendige materialen.  Hierdoor beperken we het onderhoud en verlengen we de levensduur.

Door gebruik te maken van FSC gecertificeerde materialen – duurzaamheidsklasse 1 – en de productie intern uit te voeren, proberen we de impact op het milieu te verkleinen.  Zowel duurzaamheid als ecologie gaan hierbij hand in hand en maken van onze producten een goede investering.

 

Maatwerk

Wij bieden, naast de standaard producten, eveneens de mogelijkheid producten te personaliseren.  Onze experts helpen u verder bij het bedenken en ontwerpen van straatmeubilair voor uw persoonlijk project.  U kan ook zelf een ontwerp aanleveren dat wij technisch uitwerken, produceren en plaatsen.

 

Productie en plaatsing

Alle metaalwerken zoals zagen, lassen, … en de volledige afwerking d.m.v. stralen, metalliseren en poederlakken worden uitgevoerd door onderlegde en gepassioneerde vaklui.  Doordat deze processen intern plaatsvinden, zijn we in staat om met korte levertijden een uitstekende kwaliteit te garanderen.  Zelfs de plaatsing kan worden uitgevoerd door onze eigen monteurs.

Categorieën

  • Picknicktafels/banken
  • Bloembakken
  • Stads- en parkmeubilair

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier