toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Tegelrijstraat 183 – 185
3850 Nieuwerkerken

Over BMLE

BMLE is meer dan een toonaangevend bedrijf in de productie van etiketten, papierrollen en linerless. Als familiebedrijf zetten we ons al sinds 1990 in met passie voor het vak en zin voor innovatie, op zoek naar nieuwe technieken en machines. We houden steeds de vinger aan de pols om te weten wat er leeft op de markt. Want die markt is er één in beweging. En de vragen van onze professionele klanten evolueren mee.

Het werkgebied van BMLE strekt zich uit van de Benelux tot in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ons uitgebreid salesteam en onze binnendienst hebben een jarenlange ervaring en staan garant voor flexibiliteit, maatwerk en een goede service. En doordat we alles in eigen huis produceren, behouden we de volledige controle op de productkwaliteit en het productieverloop. Op die manier kunnen samen tot een oplossing op maat komen, zowel voor eindklanten als doorverkopers.

Categorieën

  • Verpakkingslabels/etiketten
  • Etiketten
  • Bedrukte etiketten
  • Kasetiketten - kassarollen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier