toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Sneeuwbeslaan 4
2610 Antwerpen

Professioneel ontwerper van speelruimte

Als ontwerper van speelruimte hebben wij ook meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en plaatsen van speeltoestellen. Je kunt daarbij denken aan speeltoestellen voor de algemene ruimte, schoolplein, speeltuin, recreatie enz.

Helaas wordt de ruimte om echt te spelen steeds meer beperkt. Formele speelplekken zijn vooral een verzameling van speeltoestellen en bieden daarom onvoldoende uitdaging voor alle kinderen. Kinderen kijken op hun eigen manier naar de ruimte. Voor kinderen is buiten één grote speelplek. Elke ruimte biedt eigen mogelijkheden en uitdagingen. En daarom kijken wij door de ogen van de gebruiker, kijken wij door de ogen van het kind.

Goede speelruimte geeft kinderen aanleiding om op hun eigen manier te spelen en te doen wat past bij hun ontwikkeling. Op een goede speelplek moeten kinderen hun eigen spel kunnen spelen. Wij baseren ons op de visie van Bertus Mulder die 4 speltypes definieert, namelijk rauwers, douwers, bouwers en schouwers.

Houten speeltoestellen

Met onze houten speeltoestellen krijgt uw speeltuin of speelplaats een natuurlijke uitstraling.

“Met onze houten speeltoestellen krijgt uw speeltuin of speelplaats een natuurlijke uitstraling. In onze houten speeltoestellen gebruiken we als basis FSC® gecertificeerd hout in combinatie met roestvast staal  of aluminium onderdelen en opvallend gekleurde duurzame panelen. Daarom garanderen we vele jaren onderhoudsarm speelplezier. In hout kunnen mijn collega’s en ik vier complete speelprogramma’s voor u maken. Allen met een grote verscheidenheid aan toestellen voor alle leeftijdsklassen. Ukkepuk voor de allerkleinsten en kinderen tot zes jaar, Vrijbuiter voor kinderen van vier tot twaalf jaar, Adventure Play en Basic Play voor kinderen van één tot twaalf jaar. Als onderdeel van ons Ukkepuk programma hebben we een serie toestellen in Nijntje thema, erg aansprekend voor de kleine kinderen.”

Straatmeubilair

Ons programma straatmeubilair bestaat uit een breed scala producten die de openbare ruimte aankleden, verfraaien en verbeteren. De vormgeving en materiaalkeuze van onze bloembakken, boombakken en parkbanken is doordacht en veelzijdig. Dit stelt u in staat altijd die stijl te kiezen die aansluit bij de sfeer en architectuur van uw leefomgeving. 

Categorieën

  • Stads- en parkmeubilair
  • Stadsinrichting
  • Speelplein en speeltuigen
  • Speeltuigen & -toestellen
  • Valdempend bodemmateriaal

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier