toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Doornpark 20
9120 Beveren-Waas

OVER CORPACK

Corpack, opgericht in 1994, is een onafhankelijke producent van golfkartonverpakkingen die zich specifiek richt tot KMO’s. Ondanks de toenemende fusies en schaalvergrotingen veroverden we al snel een respectabele plaats in de sector. Dat konden we enkel realiseren dankzij de professionele leiding van vakmensen met vele jaren productervaring.

Ons uitgebreide gamma hoogwaardige producten laat ons bovendien toe om op een doordachte en flexibele manier in te spelen op uw persoonlijke wensen.

Sinds begin 2000 is Corpack gevestigd in een modern bedrijfspand van 10.000 m2. De strategische ligging in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent en de nabijheid van Nederland zijn belangrijke, extra troeven.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

We investeren continu in onze uitgebreide productiehal en ons uiterst modern machinepark om U optimaal te kunnen bedienen.

Enkele van onze laatste investeringen waren o.a. een eigen inktmenginstallatie, om steeds dezelfde tint te kunnen waarborgen, een cadcamsysteem om samen met de klant de meest ideale verpakking te ontwikkelen, een Bobstvlakstans waarop we ook offset-bedrukte platen kunnen verwerken en als laatste een Bobst- verlijmingsmachine, die automatische bodems en 4-punts kan verlijmen.

U vraagt en wij zoeken de beste oplossing voor de meest diverse verpakkingsproblemen. Ook als het snel moet gaan! Zo hebben wij in onze kartonnage afdeling slechts enkele uren tijd nodig om stockplaten te versnijden en te verwerken tot op maat gemaakte dozen.

HET TOTAALASSORTIMENT IN GOLFKARTON

CORPACK NV levert alle transportverpakkingen, al dan niet bedrukt: de gewone Amerikaanse doos in alle golfdiktes, uitvoeringen en kleuren, UN-gekeurde dozen, zeewaardige, heavy duty-verpakkingen, gecoate dozen, volvlakbedrukte buitenliners, offsetbedrukkingen, vakverdelingen (al of niet gemonteerd), gerilde platen, buffermateriaal, stanswerk, automatische bodems en een beperkt gamma stockdozen…

Wilt u van uw doos een volwaardig marketinginstrument maken, van een transportverpakking tot een toonbank- of zelfs een complete winkeldisplay? Ook dan zijn wij uw partner.

GOLFKARTON - DE VEELZIJDIGE VERPAKKING

Golfkarton als materiaal is de eenvoud zelf: enkele lagen papier met daartussen één, twee of drie aan elkaar gelijmde golflagen en het resultaat is een hedendaagse, ecologische, veelzijdige, sterke en toch soepele verpakking.

Golfkartonverpakkingen bieden de ideale bescherming voor tal van producten. Ze zijn bovendien milieu- vriendelijk en meermaals opnieuw te verwerken tot papier en karton, wat een uiterst positieve invloed heeft op de Co2-balans.

Meer dan 85% van de door Corpack verwerkte papierlagen zijn gerecycleerd.

Categorieën

  • Kartonnen verpakkingen
  • Niet-bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Bedrukte kartonnen verpakkingen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier