toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Lageweg 33
8930 MENEN

Andere verkooppunten

Decospan Veneerhouse
Ringlaan 3
8930 Menen

Visie

Decospan wil het gebruik van fineerhouten producten toegankelijker maken door ze verder af te werken. We geven er een toegevoegde waarde aan waardoor u ze snel kan omvormen tot het gewenste eindproduct. We maken dus de verwerking van een gefineerde plaat even gemakkelijk als die van een melamineplaat.

Producten

Decospan brengt een aantal collecties op de markt die innovatief en trendsettend zijn in de sector. Met deze collecties maken we fineer opnieuw toegankelijker en ook de verwerking van fineerhouten producten eenvoudiger. Elke nieuwe collectie moet voldoen aan dezelfde basisvereisten: innovatief, kwalitatief en milieubewust.

Daarnaast kan u bij Decospan ook producten verkrijgen die helemaal “op maat van de klant” worden geproduceerd. Er is keuze uit meer dan 150 houtsoorten in verschillende snijwijzen en voegwijzen. Afhankelijk van toepassing en budget kan een passende kwaliteit en geschikte basisplaat gekozen worden. Tot slot biedt Decospan ook de mogelijkheid om bepaalde nabewerkingen zoals borstelen, zagen en vernissen uit te voeren om zo een product geheel volgens uw wens af te leveren.

Decospan, Europees marktleider in fineerverwerking

Decospan, Europees marktleider in fineerverwerking draagt duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Naast een integraal aankoopbeleid streeft Decospan eveneens naar een ecologische productie van eerlijke producten. Sinds 2000, bieden we, als eerste FSC gecertificeerde bedrijf binnen onze sector, producten aan met het FSC label. Tegen 2015 willen we volledig CO² neutraal produceren.

Fineer (Afzelia, (gestoomde) Beuken, Den, Eiken, Esdoorn, Essen, Eucalyptus, Grenen, Jatoba, Kerselaar, Lariks, Notelaar, Padoek, Sapeli, Sucupira en vuren) en platen kunnen afzonderlijk worden verkocht, maar de core business van Decospan zijn gefineerde platen, fineerparket en flexibel fineer.

Contacteer de firma voor mogelijkheden en beschikbaarheid.

Categorieën

  • Plaatmateriaal & Fineer
  • Gefineerde platen
  • Timmer- en meubelpanelen
  • Fineer
  • Parket

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier