toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Fountain Business Park, Building 6
Cesar van Kerckhovenstraat 110
2880 Bornem

Trendsetter in verpakkingsoplossingen

Al sinds 1889 is Desmedt een trendsetter in zijn sector. Gedreven door ambitie en innovatie, steunend op vele decennia aan expertise en verregaande automatisering, blijven wij een lengte voor op onze concurrenten. Onze constante productontwikkeling is gebaseerd op een extreme klantgerichtheid en een bijzondere flexibiliteit.

Labels en etiketten in alle soorten en formaten

Het etiket op uw verpakking is bepalend voor het imago en de uitstraling van uw product. Door ons innovatief en kwaliteitsvol drukwerk zijn we met Desmedt Etiketten uw uitgelezen partner voor de mooiste productlabels.

Labels: tal van mogelijkheden

Welk etiket u ook nodig heeft, wij hebben wat u zoekt. In alle formaten en materialen, bedrukt volgens verschillende technieken tot 9 kleuren. Voor alle sectoren en voor alle mogelijke toepassingen:

–        Promotielabels: coupons, dry-peel labels, sandwich labels, piggybacks, nekhangers
–        Multilayer labels: duo labels en trio labels, booklet labels
–        Hersluitbare etiketten
–        Beveiligingsetiketten: tamper evident labels, theft protection labels, RFID labels
–        Blanco etiketten

Labels: oplossingen op maat

Vindt u uw gading niet in ons eindeloze gamma, dan creëren wij een oplossing op uw maat. Dankzij onze innovatie en onze flexibiliteit bieden wij advies en concrete productontwikkeling voor al uw vragen.

Labels: contacteer ons

Ook bij kleinere oplages realiseren wij uw labels en etiketten tegen scherpe prijzen en op heel korte levertermijnen. Vraag vrijblijvend onze prijsofferte. Voor algemene uitleg over onze labels, etiketten en verpakkingsoplossingen of over de mogelijke technieken en technologieën, contacteer ons.

Desmedt draagt het FSC-label

Vanaf nu biedt Desmedt ook FSC-gecertificeerde etiketten en verpakkingen aan. Die zijn gegarandeerd het resultaat van verantwoord bosbeheer. Want het internationaal erkende FSC-label werkt volgens het ‘Chain of Custody’-principe. Dat wil zeggen dat ook onze leveranciers milieubewust te werk gaan.

Certificaat

U kiest

Stapt u meteen over naar FSC-producten of houdt u het liever bij het oude? Dat beslist u. Want alleen op uw vraag werken we uitsluitend met duurzaam geproduceerde materialen. Dan integreren wij – als u dat wilt – het bekende FSC-logo met boompje in de opmaak van uw product.

Daarnaast plaatsen we ons registratienummer en de FSC-claim op uw factuur. Zo traceert u uw aankoop tot aan de bron.

 

Vraag meer informatie

Meer weten over het FSC-label? Of een offerte aanvragen voor uw volgende opdracht? Contacteer ons dan meteen. Bel 03 283 33 33 of mail info@desmedt.be. Onze medewerkers helpen u met veel plezier verder.

Categorieën

  • Verpakkingslabels/etiketten

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier