toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

De Regenboog 7
2800 Mechelen

Wat drukt Dessain Printing?

We zijn dé specialist in het drukken van huis-aan-huisbrochures en bijlages in kranten en tijdschriften en drukken voor retailbedrijven, winkelketens, grootwarenhuizen, internet- en telecombedrijven, automerken, … in oplages van 15.000 tot meerdere miljoenen exemplaren.

Dessain Printing is een onderdeel van de groep rond de Koninklijke Drukkerij Em. de Jong uit het Nederlandse Baarle-Nassau waartoe in België ook Mercator Press, Grafix Printing en Casterman Printing behoren. Samen met Kampert/Nauta (NL), Janssen Pers (NL) en Jungfer Druckerei und Verlag (DE) heeft de groep voor het drukken van retaildrukwerk Europa’s grootste en meest up to date machinepark (28 rotatiepersen, vellendruk en digitale druk). Met 1.300 gekwalificeerde personeelsleden en met uitgekiende productieprocessen staan we garant voor een optimale kwaliteit aan sterke prijzen. We bieden een onvergelijkbare flexibiliteit waar u als klant het maximum voordeel uit haalt.

Categorieën

  • Drukwerk
  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Magazines - tijdschriften

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier