toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Jagershoek 14
8570 Vichte

Over Detrac

Detrac biedt een totaal pakket voor bouwprojecten aan. Onze klanten zijn onze opdrachtgevers maar evenzeer onze partners om een kwalitatief hoogstaand project te realiseren.

Zowel nieuwbouw als renovatie- en restauratiewerken worden met zorg uitgevoerd binnen uiterst strikte bouwtermijnen en met respect voor een vooraf vastgesteld budget.

detrac is actief in :
– Zorgsector : ziekenhuizen, rust- en verzorgingscentra.
– Educatieve sector : schoolgebouwen.
– Publiek en overheid : administratieve centra, stationsgebouwen, sportcentra.
– Kantoorgebouwen.
– Residentiële projecten.

Dynamische en vakbekwame medewerkers denken positief en creatief mee met onze opdrachtgevers en staan garant voor een zorgvuldige en vakbekwame uitvoering.

Een vooruitstrevend investeringsbeleid in materieel en productiemachines resulteert in een veelzijdig en state-of-the-art machinepark dat kwalitatief zeer hoogstaande producten levert.

Regelmatig stelt het studie- en ontwerpbureau, in nauwe samenwerking met verscheidene bouwpartners (eindgebruikers, investeerders, architecten, promotoren) de volledige uitvoering van een project op punt.

Activiteiten

STUDIEBUREAU
Onze calculatiedienst zorgt voor een correcte kostinschatting van de projecten.
Onze studiedienst werkt samen met architecten en ingenieurs de uitvoeringsplannen van de projecten uit.

PROJECTCOORDINATIE
Een projectteam staat in voor het correct uitvoeren van het project op basis van lastenboek en plannen.
Dit team is het unieke contact voor het project :
– Extern is het verantwoordelijk voor een correcte en duidelijke communicatie met de klant, de architecten, de ingenieurs en het veiligheidsbureau.
– Intern werkt het nauw samen met de studie- en aankoopdienst, de eigen uitvoerders en de onderaannemers.

TOTAALPROJECTEN
detrac staat in voor de volledige uitvoering van het bouwproject vanaf de grondwerken tot en met de afwerking, Indien gewenst door de klant inclusief de technieken.

AFWERKING VAN GEBOUWEN
In een winddicht gebouw verzorgt detrac de verdere afwerking : (onder)vloeren, pleisterwerken, wanden, plafonds, schrijnwerk en eindafwerking zoals schilderwerken.

BUITENSCHRIJNWERK
Ons machinepark en de vakkennis van onze medewerkers laten ons toe om de meest diverse ramen en deuren te vervaardigen en te plaatsen.

BINNENDEUREN
detrac biedt een brede waaier van binnendeuren aan : van te schilderen deuren over deuren bekleed met kunstharsplaten naar deuren in massief of fineer hout, zowel in houten als in metalen omkastingen.
Als gevolg van de stijgende aandacht voor veiligheid en comfort in gebouwen is detrac zich specifiek gaan toeleggen op speciale deuren met eisen inzake brandwerendheid, akoestiek of inbraakbeveiliging.

INTERIEUR en MEUBILAIR
detrac richt zich uitsluitend op maatmeubilair, hetzij volgens eigen ontwerp, hetzij volgens de plannen van een ontwerper/architect.

Categorieën

 • Interieurinrichting
 • Kantoorinrichting
 • Projectinrichting
 • Interieurinrichting woning
 • Meubels op maat
 • Deuren
 • Buitendeuren
 • Binnendeuren
 • Ramen
 • Buitenramen
 • Algemene bouwwerken

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier