toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Meeuwerkiezel 142
3960 Bree

Introductie

Drukkerij Symons is een middelgrote, flexibele en ecologisch geïnspireerde drukkerij die zich voornamelijk richt op B2B-klanten en gelegenheidsdrukwerk voor de particulier. De drukkerij werd opgericht in 1992 als éénmansbedrijf. Sindsdien investeerde Hugo Symons voortdurend in een verdere professionalisering en aanpassing aan de noden van de markt. Dat resulteert ondermeer insupersnelle levertijden. Het orderpakket bestaat uit de meest uiteenlopende drukwerken in voornamelijk kleine en middelgrote oplages.

Wat we doen

Drukkerij Symons beschikt over de modernste offsetdruk- en afwerkingsmachines, kan formaten aan tot 600 x 790 mm en richt zich voornamelijk op B2B-klanten zoals lokale overheidsinstellingen, KMO’s , reclameagentschappen en communicatiebureaus. Om tegemoet te komen aan de strengste eisen van deze klanten werd onlangs een investering van 750.000 euro afgerond in de aanschaf van een nieuwe offset drukpers met dispersielaktoren, een CTP-machine en uiteenlopende, moderne afwerkingsapparatuur. Op die manier kan Drukkerij Symons desgevraagd binnen de halve dag orders drukken, drogen, afwerken en aan de klant bezorgen. In het kader van de bedrijfsmissie op vlak van duurzaamheid werd er gekozen voor een chemievrij drukplaatproces en een alcoholvrij drukprocédé. Zo komt Drukkerij Symons ook tegemoet aan de steeds luider klinkende vraag naar milieuvriendelijk drukwerk.

Categorieën

  • Drukwerk
  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Familiaal drukwerk

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier