toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Hagelberg 6A
2250 Olen

Eco Logistic milieuvriendelijke verpakking

Als producent, trader en consultant streeft Eco-Logistic naar het verschil te maken in zowel Beschermende als milieuvriendelijke verpakking. Verantwoord afvalbeheer met 100% recycleerbare of biologisch afbreekbare verpakkingen wordt stilaan maar zeker onontbeerlijk en niet meer weg te denken op vlak van duurzame ontwikkeling, respect en zorg voor het milieu. Vanuit dit oogpunt is het idee gegroeid om zich te specialiseren in mileuvriendelijke verpakkingstoepassingen waarbij minder ecologisch verantwoorde verpakkingen op duurzame en kostverantwoorde manier vervangen worden.

Onze producten

Eco corner – Hoekprofiel
Gelamineerde kartonnen hoekprofielen (ook wel hoeklatten, genoemd) beschermen tegen potentiële schade die veroorzaakt wordt tijdens het laden en vervoeren en vermijdt dus onnodige kosten als gevolg van schade.

Tussenlegvel – Eco pack
Onze golfkartonnen tussenlegvellen zorgen voor een stabiele belading. Wij kunnen alle mogelijke formaten leveren binnen slechts enkele dagen.

Papiervellen – Eco paper
U kan bij ons terecht voor alle soorten papier: grijs karton plaatmateriaal, grijs karton op rol, krafliner, … Tevens ook gesneden velformaat te verkrijgen.

Kartonpallet – Eco pallet
Verschillende soorten kartonpallets beschikbaar.

Palletblokken – Eco smart
Verschillende paletblokken beschikbaar.

Categorieën

  • Kartonverpakking en display's
  • Golfkarton
  • Display's
  • Kartonnen verpakkingen
  • Niet-bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Palletten
  • Archiefdozen & Opbergproducten

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier