toggle menu

Ce site web fait usage de cookies. En savoir plus ?

X

Chercher par produit ou entreprise

Ou recherchez via le code FSC

Recherchez une entreprise à partir d’un code de licence, d’un produit labellisé ou d’un code de certificat

Klik hier

Lindestraat 26
9700 Oudenaarde

OVER ONS

Demapack is een familiale KMO met een rijke traditie, geleid door Lieven en Nele De Meulenaere. Die familienaam klinkt in de papiersector nog steeds als een klok, want al in 1935 was De Meulenaere Octave bvba gespecialiseerd in het versnijden van industrieel papier onder de oprichters De Meulenaere Charles & Henri.

Meer dan 80 jaar, drie generaties en twee uitbreidingen later groeide de zaak van grootvader Henri uit tot een moderne KMO met zeven vaste medewerkers en een industriële productieruimte in Oudenaarde.

Onze core business? Die bleef steeds dezelfde: versnijden van papier op maat van de industrie. Van technische papiersoorten, als hulpmiddel tijdens diverse productieproces of als eindverpakking.

MEERWAARDE DOOR KANT-EN-KLARE PRODUCTEN

Demapack is specialist in het verwerken en verdelen van papiersoorten voor industriële toepassingen. Zowel op rol als op formaat, bedrukt of onbedrukt. Daarnaast doen we ook maatwerk en loonwerk.

Onze specialiteit? Het slittenrewinden en sheet cutten van bijna elke papiersoort met diverse toepassingen in de meest uiteenlopende sectoren.

Ons familiebedrijf bleef de afgelopen jaren investeren in kwaliteit en een modern machinepark. Dankzij onze hoge kwaliteitseisen en lage machinetoleranties zijn we al decennialang dé expert in Vlaanderen voor complexere opdrachten.

Catégories

  • Carton ondulé
  • Papier d’emballage (nourriture et autres)

Vous souhaitez plus d'informations sur le label FSC, l'organisation et son fonctionnement?

Voir ici