toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Lindestraat 26
9700 Oudenaarde

OVER ONS

Demapack is een familiale KMO met een rijke traditie, geleid door Lieven en Nele De Meulenaere. Die familienaam klinkt in de papiersector nog steeds als een klok, want al in 1935 was De Meulenaere Octave bvba gespecialiseerd in het versnijden van industrieel papier onder de oprichters De Meulenaere Charles & Henri.

Meer dan 80 jaar, drie generaties en twee uitbreidingen later groeide de zaak van grootvader Henri uit tot een moderne KMO met zeven vaste medewerkers en een industriële productieruimte in Oudenaarde.

Onze core business? Die bleef steeds dezelfde: versnijden van papier op maat van de industrie. Van technische papiersoorten, als hulpmiddel tijdens diverse productieproces of als eindverpakking.

MEERWAARDE DOOR KANT-EN-KLARE PRODUCTEN

Demapack is specialist in het verwerken en verdelen van papiersoorten voor industriële toepassingen. Zowel op rol als op formaat, bedrukt of onbedrukt. Daarnaast doen we ook maatwerk en loonwerk.

Onze specialiteit? Het slittenrewinden en sheet cutten van bijna elke papiersoort met diverse toepassingen in de meest uiteenlopende sectoren.

Ons familiebedrijf bleef de afgelopen jaren investeren in kwaliteit en een modern machinepark. Dankzij onze hoge kwaliteitseisen en lage machinetoleranties zijn we al decennialang dé expert in Vlaanderen voor complexere opdrachten.

Categorieën

  • Inpakpapier (voedsel ea)
  • Golfkarton

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier