toggle menu

Ce site web fait usage de cookies. En savoir plus ?

X

Chercher par produit ou entreprise

Ou recherchez via le code FSC

Recherchez une entreprise à partir d’un code de licence, d’un produit labellisé ou d’un code de certificat

Klik hier

Toekomstlaan 11
2340 Beerse

Over ons

Het familiebedrijf, welk van oorsprong een groothandel in papierwaren en verpakkingsmaterialen was, is ontstaan in Beerse anno 1955 en is in 1983 overgegaan in handen van onze huidige zaakvoerders Gautier August en Daniels Ingrid.

Sinds 1984 heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een familiaal productiebedrijf van papierwaren voor diverse verpakkingen en sinds 1990 zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren op de productie van papieren servetten, placemats, tafelpapier en andere horecabenodigdheden.

Vanaf 1996 wordt de huidige zaakvoerder bijgestaan door zijn zoon Tom, welke sedert 2012 de dagdagelijks leiding op zich neemt. Door deze intreding is de toekomst van het bedrijf voor de volgende generatie verzekerd.

De productie is sinds enkele jaren haast volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij ons profileren als de grootste der familiebedrijven in België op het vervaardigen van servetten en placemats. Daar wij nog steeds een familiebedrijf zijn wordt er een zeer groot belang gehecht aan klantenbinding, kwaliteit en service welke in de dag van vandaag steeds belangrijker worden.

Onze producten & FSC

De firma Gautier-Intocel is gespecialiseerd in papieren servetten, placemats, tafelpapier en andere horecabenodigdheden. Deze worden hoofdzakelijk verdeeld aan groothandels in Horeca-materialen, maar ook aan de retail.

Sinds juli 2015 beschikt het bedrijf over een FSC Chain of Custody certificaat.

Catégories

  • Serviettes
  • Nappes et chemins de table

Vous souhaitez plus d'informations sur le label FSC, l'organisation et son fonctionnement?

Voir ici