Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

toggle menu

FSC certificaatcode: SCS-COC-005219-QB

FSC licentiecode: FSC-C008551

Gautier-Intocel bv

Toekomstlaan 11
2340 Beerse

Tissueproducent

Categorieën

  • Servetten
  • Tafellakens/ lopers

Het familiebedrijf, welk van oorsprong een groothandel in papierwaren en verpakkingsmaterialen was, is ontstaan in Beerse anno 1955 en is in 1983 overgegaan in handen van onze huidige zaakvoerders Gautier August en Daniels Ingrid.

Sinds 1984 heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een familiaal productiebedrijf van papierwaren voor diverse verpakkingen en sinds 1990 zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren op de productie van papieren servetten, placemats, tafelpapier en andere horecabenodigdheden.

Vanaf 1996 wordt de huidige zaakvoerder bijgestaan door zijn zoon Tom, welke sedert 2012 de dagdagelijks leiding op zich neemt. Door deze intreding is de toekomst van het bedrijf voor de volgende generatie verzekerd.

De productie is sinds enkele jaren haast volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij ons profileren als de grootste der familiebedrijven in België op het vervaardigen van servetten en placemats. Daar wij nog steeds een familiebedrijf zijn wordt er een zeer groot belang gehecht aan klantenbinding, kwaliteit en service welke in de dag van vandaag steeds belangrijker worden.