toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Pathoekeweg 212
8000 Brugge

Over ons

G-Bloc maakt palletblokken uit 100% post-consumer houtafval in een splinternieuwe state-of-the-art fabriek te Brugge.

Ons gemotiveerde team van medewerkers – de G-Blocers – produceert inmiddels dagelijks meer dan 200.000 palletblokjes uit engineered wood. Deze mensen staan dag en nacht (letterlijk, want we produceren 24/24, 7/7) paraat om de best mogelijke palletblokken te produceren op de meest duurzame manier. Voor elke toevoeging aan de productievloer werd steeds de meest duurzame keuze gemaakt. De familiale structuur van ons bedrijf, de korte beslissingslijnen en vooral het enthousiasme van de G-Blocers zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren zelf de voordelen zal kunnen ondervinden van een duurzame palletblok met superieure eigenschappen.

G-Bloc producten

Ontdek hier onze producten, steeds gemaakt met het beste gerecycleerd materiaal voor een superieure kwaliteit. We kunnen G-Bloc palletblokken produceren in rechthoekige of vierkante vorm en in verschillende hoogtes. De G-Blocers kunnen er tevens voor zorgen dat ze thermisch bedrukt zijn met het EPAL-logo.

Als grondstof voor G-Bloc palletblokken gebruiken wij gerecycleerde houtspanen. In onze state-of-the-art productiefaciliteit in Brugge worden deze houtspanen zorgvuldig geëngineerd en geperst tot palletblokken. G-Blocs combineren de eigenschappen van massieve palletblokken met de voordelen van geperste blokken uit engineered wood. Resultaat? Een superieure en constante kwaliteit.

Categorieën

  • Palletblokken

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier