toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Industriedijk 10
2300 Turnhout

Over ons

Prepress, drukken en afwerken. Niets meer, maar zeker niets minder. Met alle aandacht naar het hart van onze bezigheden: zorg dragen voor jouw drukwerk van bestelling t.e.m. levering.

De drukkunst is eeuwenoud. Onze invulling ervan vooruitstrevend. Communiceer snel en veilig via internet. De klok rond, elke dag van de week. Alle drukwerk wordt persoonlijk opgevolgd; een prettige en vlotte samenwerking met onze opdrachtgevers vinden we net zo belangrijk als kwalitatief drukwerk. Laat je inspireren door ons enthousiasme.

Duurzame drukkerij: Maes natuurlijk

Bij drukkerij Maes waren we van bij de start bekommerd om onze ecologische voetafdruk.

We hebben bewust een onderneming uitgebouwd die duurzaam onderneemt. Door te investeren in de nieuwste machines en technologieën streven we ernaar zo veel en zo snel mogelijk de schadelijke stoffen te elimineren die bij een traditioneel drukwerkproces te pas komen. Er zijn al heel wat inspanningen gebeurd op dit vlak.

Een 8-kleurenpers met een absoluut minimum verbruik aan alcohol, 100% groene stroom, vegetale inkten, een papiervoorraad die bijna volledig bestaat uit FSC®-papier, snellere opstarttijden (CIP3), herbruikbare poetsdoeken, compenseren van C02- uitstoot, …

Met Maes natuurlijk gaan we een stapje verder

en bieden we een uitgebreid gamma van drukwerk dat volledig bestaat uit 100% gerecycleerd papier.

Ontdek er hier alles over

Categorieën

  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Magazines - tijdschriften

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier