toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Traktaatweg 8
9041 Oostakker

Andere verkooppunten

Drukkerij Lowyck BV
Archimedesstraat 53
8400 Oostende

Graphius NV
Eekhoutdriesstraat 67
9041 Oostakker

Graphius Brussels
Hemelstraat 2
1651 Lot

Over Graphius / Voorstelling Graphius

Graphius Group is de overkoepelende structuur over een geheel van grafische bedrijven.

Sinds 1 januari 2014 zijn zes bedrijven allen gecentraliseerd op één site te Gent, waar een verticaal geïntegreerde industriële drukkerij werd opgezet.

Het idee voor centralisatie van diverse drukkerijen op één geïndustrialiseerde en goed gestructureerde productiesite is gegroeid vanuit de bedenking dat industrialisering, consolidatie en verticale integratie de enige mogelijkheden zijn om een rendabel grafisch bedrijf verder uit te bouwen in een mondialiserende economie.

Medio 2015 is daar een afdeling in Brussel bijgekomen, waardoor de klantenbenadering en -service van Graphius in Midden- en Zuid-België een nieuwe impuls heeft gekregen, met positieve gevolgen voor de hele groep.

De familiale aandeelhouders van Graphius en het directiecomité, bestaande uit de bedrijfsleiders van de diverse bedrijven, hanteren een visie op lange termijn wat resulteert in een mooi uitgebalanceerd investeringsprogramma.

Meer dan 220 gemotiveerde werknemers staan dagelijks ten dienste van de klant en bieden een antwoord op de huidige vraag naar kortere leveringstermijnen en hoogkwalitatief drukwerk.

Het Graphius productieapparaat met 64 recente Heidelberg druktorens en volledig geïntegreerde boekbinderij is een van de meest uitgebreide op de Europese markt.

De integrale productie, van een brochure tot een hardcover boek, gebeurt intern waardoor er een maximale controle is op kwaliteit, budget en doorlooptijd en last but not least de ecologische voetafdruk van het productieapparaat zo minimaal mogelijk wordt gehouden.

Klanten zijn voor ons partners waar een partnership mee wordt uitgebouwd en met wie wij samen bouwen aan de toekomst, onze gezamenlijke toekomst.

Producten

Graphius biedt een brede waaier aan producten, met een sterke specialisatie in het produceren van magazines, boeken en catalogi.

Met de verticaal geïntegreerde structuur wordt de volledige productie vanaf het blanco papier intern verzorgt, wat ten goede komt aan de kwaliteit en productietermijn.

Voor wie werken we?

Graphius drukt voor alle soorten klanten. Van grote uitgevers en multinationals tot kleine verenigingen en particulieren.

Categorieën

  • Bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Drukwerk
  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Familiaal drukwerk
  • Direct mail
  • Magazines - tijdschriften
  • Boekdruk en inbinden
  • Agenda's
  • Kalenders
  • Wenskaarten

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier