toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Over HEMA

De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam (H.E.M.A.) opende op 4 november 1926 het eerste warenhuis in Amsterdam. De oprichters Leo Meyer en Arthur Isaac wilden een warenhuis openen voor ‘gewone mensen’. HEMA was het eerste Nederlandse warenhuis in haar soort. Producten kosten 10, 25 of 50 guldencent. Vanaf dag één kenden mensen ons als: optimistisch, uniek, duidelijk, betrouwbaar, toegankelijk en typisch Nederlands.

Vandaag de dag hebben we meer dan 700 winkels in zeven landen, en ongeveer 18.000 werknemers. Naast onze winkels bieden we, in de landen waar we aanwezig zijn, de mogelijkheid om online te winkelen. HEMA heeft circa 32.000 eigen producten en diensten die we verkopen in onze winkels en via de webshop. Wekelijks bedienen we zes miljoen klanten.

De laatste jaren versterken we onze focus op de duurzaamheid van onze producten en activiteiten. HEMA is er voor iedereen. Dat gevoel gaan we in 2017 uitdragen in onze communicatie naar klanten, door flink de nadruk te leggen op duurzaamheid. We vinden dat duurzame keuzes binnen het bereik van een breed publiek moeten liggen en proberen dat te realiseren door duurzame producten gewoon en betaalbaar te maken.

FSC producten bij HEMA

De FSC producten die u bij deze firma kan vinden, moeten steeds voorzien zijn van een FSC label op het product zelf of op de verpakking. Meer informatie over een correct FSC label kan u hier vinden.

 

Zoek een HEMA winkel in uw buurt

Klik hier om een HEMA in uw buurt te zoeken.

Categorieën

  • Cadeaupapier
  • Servetten
  • Onbedrukte / blanco enveloppen
  • Niet-gepersonaliseerde notablokken
  • Memoblaadjes
  • Fotopapier
  • A4 print/kopieerpapier - wit
  • Agenda's

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier