toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Nijverheidslaan 1556
3660 Oudsbergen

Over Intertrading

INTERTRADING is reeds meer dan 25 jaar één van europa´s grootste aanbieders van fotokaders, spiegels, schildersbenodigdheden en ook van de bijbehorende presentatie-systemen.

De productie is vooral in high-performance productiepartners in Azië. Dit gebeurt volgens strikte normen die gesteld zijn door INTERTRADING, om enerzijds de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen, en anderzijds om een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding te kunnen garanderen. Tegelijkertijd hecht INTERTRADING in de selectie van zijn partners groot belang aan de naleving van de hogere standaarden in de industrie, voor de medewerkers en het milieu. Dit blijkt onder andere uit vele jaren FSC®-certificering en lidmaatschap van BSCI.

De zetel van INTERTRADING is Opglabbeek in België en is ongeveer 45 minuten rijden ten oosten van Brussel en ongeveer 1 uur ten westen van Keulen. Het wordt bemand door circa 35 medewerkers. De klantenondersteuning gebeurt door het eigen, ervaren verkoopteam. INTERTRADING beschikt in Opglabbeek over 5.000 m² kantoor-en magazijngebouwen. Meestal worden de goederen via deze magazijnen verder verdeeld naar de klanten. Maar het is ook mogelijk om de containers rechtstreeks vanuit Azië bij de klant te leveren.

Het assortiment van INTERTRADING omvat ongeveer 2.000 artikelen die continu worden opgeslagen in Opglabbeek en zijn daarom direct beschikbaar op elk gewenst moment. Daarnaast worden verschillende klantenspecifieke goederen verwerkt, opgeslagen en afgeleverd. Bovendien zijn er voortdurend nieuwe acties beschikbaar om de huidige trends te volgen.

Categorieën

  • (Foto)kaders
  • Schilderdoek - canvas
  • Schildersezels
  • Penselen
  • Grootformaat drukwerk (posters, plannen, ...)

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier