toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Jan Emiel Mommaertslaan 20b Bus 2
1831 Diegem

Over KAISER+KRAFT

De toonaangevende B2B-organisatie voor kantoor-, bedrijf-, en magazijnuitrusting. Circa 1.000 medewerkers luisteren naar de wensen en belangen van onze klanten en bieden sterke huismerken, doordachte oplossingen en een uitstekende service. Waaronder advies ter plaatse, montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Van bureaustoelen tot en met pallethefwagens, alle producten voor uw bedrijf leveren wij betrouwbaar, snel en op tijd.. Zo profiteert u in vele Europese landen van de beste kwaliteit en een buitengewoon veelzijdig assortiment. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en te assisteren via de gekende kanalen.

Wist u dat u met onze hulp de aankopen die u tot nu toe op papier deed om kunt zetten naar een geheel elektronische procedure? Sedert vele jaren bieden wij u ook een E-procurement aan waarbij onze klanten kunnen gebruik maken van een electronische versie van onze catalogus. Alles is volledig geautomatiseerd en op maat gemaakt.

Daarom is KAISER+KRAFT een onmisbare one-stop-shop voor elk bedrijf.

De KAISER+KRAFT-groep heeft maatschappijen in 20 landen en maakt deel uit van de TAKKT-onderneming.

FSC producten bij KAISER+KRAFT

De FSC producten die u bij deze firma kan vinden, moeten steeds voorzien zijn van een FSC label op het product zelf of op de verpakking. Meer informatie over een correct FSC label kan u hier vinden.

Deze firma heeft een FSC logolicentieovereenkomst met FSC Duitsland, maar is zelf niet FSC CoC gecertificeerd. Deze firma kan bijgevolg geen melding maken van de FSC trademarks op de verkoopsfactuur. Het FSC label op het product vormt de garantie.

Categorieën

  • Kasten
  • Kantoormeubelen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier