toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Breulstraat 111
8890 Moorslede

Over Laminated Timber Solutions

Laminated Timber Solutions is de ervaren partner voor uw dragende houtstructuur opgetrokken in gelijmde houtconstructies. Wij berekenen, ontwerpen, produceren en monteren dragende houtstructuren voor de professionele markt. Aannemers, architecten en bouwheren vertrouwen al meer dan 60 jaar op onze knowhow en ervaring. Dankzij onze expertise op het vlak van engineering, productie en montage bouwen we o.a. sportcomplexenwoonontwikkelingen en bedrijfsgebouwen die voldoen aan de hoogste eisen.

Gelijmde hout constructies

Gelijmde houtconstructies bestaan uit een samengesteld houtproduct. Voor de houtbouw van logistieke, agrarische, residentiële en retailgebouwen bieden we drie verschillende gelijmde houtoplossingen aan: gelijmd gelamelleerd hout (BLC) en kruislaaghout (CLT). Daarnaast is Laminated Timber Solutions ook licentiehouder van Kielsteg.

Expertise

Laminated Timber Solutions, sinds 2018 de nieuwe naam voor Korlam, Lamcol en Buildinx, timmert al meer dan 60 jaar aan de weg. Door onze inzet, expertise, professionele aanpak en gedrevenheid berekenen, ontwerpen, produceren en monteren we de meest indrukwekkende houtconstructies. We zetten ons dagelijks meer dan 100% in voor al onze klanten.

Categorieën

  • Gelamineerd/gelamelleerd hout
  • Dakconstructies
  • Structurele houten balken
  • Houtbouw
  • CLT - Cross Laminated Timber.
  • Houtmassiefbouw
  • Houtskeletbouw

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier