toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Vergunningenstraat 7
8400 Oostende

Over ons

Bij LDCwood willen we als eerste officiële producent van ThermoWood® de Belgische markt voorzien van hoogwaardig thermisch behandeld hout. We kunnen dankzij onze eigen productie voldoende stock opbouwen en zo snel inspelen op de vraag van de klant. We wensen een trouwe partner te zijn binnen de gespecialiseerde houtverwerkende industrie met zorg voor kwaliteit en een uitstekende klantenservice. Dit kan enkel bereikt worden samen met ons team.

In de eerste plaats modificeren we ayous, fraké, es en vurenhout, om zo een hogere duurzaamheidsgraad te bekomen. Dit hout wordt verwerkt met respect voor het milieu. In een latere fase kunnen we eveneens meerdere houtsoorten aanbieden binnen het ThermoWood® assortiment. Om te voldoen aan alle normen en om het ThermoWood® handelsmerk als zijnde te mogen uitdragen, hebben wij ons eveneens aangesloten bij de International ThermoWood Association. Onze producten vallen officieel onder dit label, en daar zijn wij trots op.

Categorieën

  • Thermisch behandeld hout
  • Terrasplanken
  • Gevelbekleding

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier