toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Over Lidl

Voor het ontstaan van Lidl moeten we teruggaan tot de jaren 1930, toen de onderneming opgericht werd in Schwaben (Duitsland).

De eerste Lidl-filialen openden hun deuren in de omgeving van Ludwigshafen in de jaren 1970, daarna volgde een expansie in Duitsland tot de late jaren 1980 en begin de jaren 1990 begaf Lidl zich op de internationale markt. In 1995 opende Lidl haar eerste filiaal in België. Tegenwoordig is Lidl operationeel in 27 Europese landen en sinds 2016 ook in de Verenigde Staten.

Lidl beschikt hiermee over het grootste netwerk discountvoedingswinkels in Europa. Ook in de toekomst zal Lidl een belangrijke rol spelen in de ontsluiting van nieuwe markten. Bovendien biedt Lidl zijn klanten steeds een goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Duurzaam ondernemen

Als supermarkt willen wij onze verantwoordelijkheid opnemen en werken aan een duurzamere wereld. Daarom heeft Lidl een nieuwe duurzaamheidsstrategie uitgewerkt met ambitieuze 2020 doelstellingen.

De nieuwe visie luidt als volgt: Als duurzame retailer heeft Lidl een positieve impact op haar medewerkers, klanten en maatschappij. En het ambitieniveau mag er zijn. Tegen 2020 willen we namelijk bij de top retailers behoren inzake duurzaamheid.

Meer informatie: www.opwegnaarmorgen.be

Winkels & openingsuren

Voor een overzicht van de Lidl-winkel en openingsuren, klik hier.

Categorieën

  • Houtskool

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier