toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Industriezone 2
8490 Jabbeke

Site-member Beheermaatschappij Em. de Jong BV

Over Mercator Press

Jarenlange optimalisatie maakt dat Mercator Press vandaag de marktleider is in rotatiedruk.

Belangrijk voor ons is het partnership met onze klanten. Steeds op een innovatieve en creatieve wijze brengen wij de boodschap van onze klant naar buiten.

In een wereld waar concurrentie hoogtij viert ervaren onze klanten het echte ‘win-win’-gevoel door met Mercator Press te werken.

Hoe creëren we deze ‘win-win’-situatie? Onze R&D-afdeling optimaliseert de mogelijkheden binnen de drukwereld.

U, als klant, hebt een specifieke vraag? Wij zoeken een specifiek antwoord. Al die jarenlange vragen die we kregen maakt dat wij nu een enorm brede waaier aan mogelijkheden kunnen aanbieden op het vlak van personalisatie, afwerking, vouwwijzen, verzending, opvolging.

Deze ongeëvenaarde creativiteit, samen met een productieploeg die respect voor ‘deadlines’ en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt, maken van onze groep dé marktleider in België.

Om u een idee te geven van onze omvang qua capaciteit : per dag gaan er zo’n 10 miljoen brochures de deur uit. Meer dan 10 miljoen mensen worden dankzij Mercator Press geïnformeerd over de beste producten en diensten, die van u!

Mercator Press is de ideale gids om u feilloos door de wereld van het drukken te leiden.

Milieu, ook onze zorg

Vanaf 12 mei 2008 is Mercator Press Sales NV in het bezit van het FSC®-certificaat (FSC® Logo licentienummer FSC-C129563).

Dit betekent dat we bijdragen aan het verantwoorde beheer van de bossen waaruit het hout voor productie van FSC® gecertificeerd papier wordt gekapt – het FSC® keurmerk is namelijk het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Om in aanmerking te komen voor het FSC® certificaat hebben we procedures opgesteld waarin duidelijk staat beschreven waarop alle afdelingen moeten letten als we gecertificeerd drukken.

CO2-emissies die in het productieproces van drukwerk vrijkomen spelen een belangrijk onderdeel in de klimaatkwestie. Koninklijke Drukkerij Em. de Jong voert een actief beleid om nu en in de toekomst de CO2 voetafdruk van haar bedrijfsactiviteiten daar waar mogelijk te minimaliseren en het restant te compenseren. In het productieproces van drukwerk ontstaan o.a. CO2 emissies door verbruik van electra, gas en transport. Om te komen tot een CO2 beleid zijn een drietal stappen noodzakelijk, nl. meten, reduceren en compenseren.

Categorieën

 • Bedrukte / gepersonaliseerde enveloppen
 • Gepersonaliseerde notablokken
 • Drukwerk
 • Zakelijk/commercieel drukwerk
 • Familiaal drukwerk
 • Magazines - tijdschriften
 • Kranten
 • Boekdruk en inbinden
 • Agenda's
 • Kalenders
 • Wenskaarten
 • Grootformaat drukwerk (posters, plannen, ...)

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier