toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Schoebroekstraat 50
3583 Paal-Beringen

Over het bedrijf

Het full-service concept

Drukkerij Moderna nv heeft zich in de loop der jaren in de markt geprofileerd als een grafisch bedrijf dat vooral bekend staat om de hoge kwaliteit van het drukwerk, een efficiënte full-service en de snelle doorlooptijden.

De heatset offsetrotatie is duidelijk onze voornaamste bedrijvigheid, maar deze staat onlosmakelijk verbonden met de productie van de vellenafdeling en de zeer uitgebreide mogelijkheden van de drukwerk-afwerking. Drukkerij Moderna combineert onder één en hetzelfde dak prepress, digitale workflow, 6 drukpersen en 5 afwerkingsmachines. Zo creëren we de mogelijkheid om snel en tegelijk kostprijs/technisch zeer interessant voor de dag te komen.

Productassortiment

Duizend mogelijkheden onder één dak!

Magazines, folders, reisbrochures, catalogi, krantenbijlages, flyers, stripverhalen,… U kunt het zo gek niet bedenken of het kan gedrukt worden bij Drukkerij Moderna! Alles onder één dak met één contactpersoon en zonder onnodige extra kosten.
Of het nu gaat om een inline gelijmd en gesneden product of een brochure met cover, gehecht of garenloos gelijmd, zelfs tot hardcover toe.

In onze afwerkingsafdeling hebben we alle mogelijkheden in huis om allerlei gadgets, kaarten, boekjes, cd’s, folders, stickers of wat dan ook in te lijmen of bij te voegen.

Het adresseren en post sorteren tot en met de postbezorging nemen we ook voor onze rekening.

U kan op beide oren slapen, Drukkerij Moderna regelt het!

FSC® certificaat & ISO

FSC® certificaat en ISO 14001

Sedert enkele jaren kunnen wij het FSC certificaat voor leggen voor druk en verwerking van deze milieuvriendelijk papiersoorten.

Drukken lijkt op z’n minst een milieu vriendelijke activiteit. Toch behaalde Drukkerij Moderna de ISO 14001 norm voor ecologisch verantwoorde productiemethodes. Al jaren streven wij er naar om een zo milieuvriendelijk bedrijf te zijn. Zo investeerden wij in de aanlevering van inkten in bulktransport, de naverbranding volgens de strengste emissie-normen en een verwarmingssysteem van de gebouwen met warmterecuperatie.

Categorieën

  • Drukwerk
  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Magazines - tijdschriften
  • Kranten
  • Boekdruk en inbinden
  • Kalenders

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier