toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Chaussée de Waterloo 1393
1180 Bruxelles

Over ons

My Prod is een Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 75.000 EUR, die in 2009 werd opgericht om in te spelen op de groeiende behoefte aan verpersoonlijkte diensten voor al even persoonlijke bestellingen!

My Prod blijft zich verder ontwikkelen om u een alsmaar ruimere waaier van producten aan te bieden (karton, papier, stof, hout, geïnjecteerd plastic, PET, PP…). Wij richten ons vooral op de sectoren van de luxeartikelen, de mode, de voeding, de grootdistributie, de diensten, de evenementen en ook de farmaceutica.

U zoekt een oplossing met een persoonlijke toets of 100% maatwerk? Stel uw vertrouwen in ons team en in zijn deskundigheid om u alle nodige verpakking en promovoorwerpen te leveren. Wij nemen ook de volledige uitvoering van uw bestelling op ons, van de aanmaak van een sample tot de levering van de goederen.

My Prod werkt zonder tussenpersoon. Zo kunnen we flexibel en snel reageren op al uw vragen en wensen. U producten en een service van kwaliteit bieden, dat is waar wij ons dagelijks toe verbinden.

Categorieën

  • Bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Papieren zakken/zakjes
  • Papieren draagtassen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier