toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Industriepark-Noord 30
9100 Sint-Niklaas

Over ons

Wereldwijd neemt DYMO meer en meer het marktleiderschap op zich in het leveren van innovatieve oplossingen waarmee mensen hun taken eenvoudiger kunnen uitvoeren en er bovendien een beter eindresultaat mee bereiken. Wij geloven dat er “een betere manier” moet zijn voor veel dingen die mensen dagelijks doen, en onze DYMO-producten bieden die betere manier.

DYMO® biedt een volledig productgamma aan voor kantoor, magazijn, werkplek, thuis en zelfs de school. Met eenvoudige reliëfprinters en handmatige labelmakers tot industriële draagbare toestellen, geavanceerde software en onlinediensten zorgt DYMO ervoor dat uw werk gemakkelijker wordt en het resultaat altijd professioneel oogt. DYMO, onderdeel van een sterke portefeuille van bekende Newell Brands-merken, streeft ernaar om het dagelijkse werk eenvoudiger te maken door middel van innovatieve technologische oplossingen.

Categorieën

  • Verpakkingslabels/etiketten
  • Etiketten
  • Blanco etiketten

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier