toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Korte Keppestraat 21
9320 Aalst-Erembodegem

Bart Jansen

053/790342

Producent hygiëne wegwerpartikelen

Wie we zijn

Ontex is een toonaangevende internationale producent van persoonlijke,  hygiënische producten voor baby‘s, vrouwen en volwassenen. Onze producten bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding en worden verkocht in meer dan 110 landen via toonaangevende retailmerken, alsook onder onze eigen merknamen. Houtpulp is één van de belangrijkste grondstoffen voor onze producten. Sinds 2012 biedt Ontex producten aan met het FSC-label. 5 van onze 17 productiesites wereldwijd zijn FSC gecertificeerd.

Producten

Ontex biedt slimme hygiëneoplossingen voor alle leeftijden en geeft net dat beetje extra in zijn streven naar het democratiseren van persoonlijke hygiëneproducten voor baby’s, vrouwen en volwassenen. Consumentenonderzoek staat centraal bij al wat we doen, en is de drijfveer voor het innovatieve karakter van onze producten.

Duurzaamheid

Met het groeien van ons bedrijf, nemen ook onze verantwoordelijkheden tegenover alle geïdentificeerde belanghebbenden toe.

Onze manier om deze uitdagingen aan te gaan is om van duurzaamheid een essentieel onderdeel van onze activiteiten te maken en het centraal te plaatsen in al onze plannen voor toekomstig succes.

Ontex heeft zijn eerste inspanningen op het vlak van duurzaamheid gemaakt door een aantal ISO-normen en een reeks van milieukeuren in te voeren, waaronder FSC certificering.

www.ontexglobal.com/sustainability

Categorieën

  • Babyluiers
  • Dameshygiëne

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier