toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Noorderstraat 1
1500 Halle

Over Pacapime

Het familiebedrijf Pacapime is één van de grootste producenten van golfkarton in België en met dit materiaal creëert de onderneming talrijke toepassingen.

De kant-en-klare verpakkingen zijn vooral populair in de voedingssector, maar bieden onbeperkte mogelijkheden. Met de slogan “Ons golfkarton verpakt alles” verkoopt Pacapime geen lucht, want het bedrijf bewijst al meer dan 80 jaar dat het tot één van de marktleiders in zijn sector behoort.

De onderneming is bekend omwille van de degelijke kwaliteit van de producten en de flexibele instelling ten aanzien van de klant.

Producten

Onze Sales en R&D staan altijd klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar het type verpakking dat voldoet aan uw eisen en verwachtingen.
Wij begeleiden u om de ideale verpakking te vinden, in enkele of dubbele golf van onbedrukt tot high quality bedrukt tot 5 kleuren + vernis/UV-lak.

  • Standaard dozen, beter bekend als Amerikaanse dozen, met of zonder scheurperforatie of uitkap, om zo een SRP doos (Shelf Ready Packaging) te verkrijgen.
  • Trays en wrap arounds, twinbox (= bodem en deksel in 1, heel makkelijk omvormbaar tot SRP display).
  • Opzetdozen : de meest efficiënte verpakking voor transport, opslag en presentatie. Vooral geschikt voor groenten en fruit (AGF), brood en gebak, maar ook vele andere.

Categorieën

  • Golfkarton
  • Kartonnen verpakkingen
  • Niet-bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Bedrukte kartonnen verpakkingen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier