toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Preenakker 19
1785 Merchtem

Over Papier Present

Verkoopt u een product of dienst? Dan wilt u vast dat uw klanten terugkomen. Daarom besteedt u zoveel aandacht aan uw dienstverlening en merkbeleving.

Net op die vlakken is Papier Present een meerwaarde voor uw onderneming. Al meer dan veertig jaar zijn we in de Benelux een toonaangevende speler in de verpakkingssector. Onze draagtassen en geschenkverpakkingen vormen hét instrument om uw klanten te helpen, én om te communiceren over uw merk.

 

Kwaliteit en milieu

Papier Present wil vanop de eerste rij blijven opereren. Daarom werken we samen met fabrikanten die investeren in nieuwe technologieën, duurzame productiemethodes, en een rechtvaardig personeelsbeleid. Onze interne kwaliteitsbewaking (van ontwerp tot oplevering) doet de rest.

Hecht uw bedrijf ook zoveel belang aan het milieu? Spreek er ons dan zeker over aan. We werken met milieuvriendelijke inkten, met recycleerbare (rPET) en met biologische materialen (jute, katoen).

Bovendien bestelt u bij ons tassen met erkende milieulabels, zoals het FSC® label voor papieren draagtassen.

Categorieën

  • Bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Papieren draagtassen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier